Sport

CILJ ULAZAK U DRUGU LIGU

NK Zadar započeo pripreme za proljetni dio sezone: Treneru Simuniću odazvalo se 26 igrača

NK Zadar započeo pripreme za proljetni dio sezone: Treneru Simuniću odazvalo se 26 igrača
NK Zadar

Na stadionu Stanovi danas su počele pripreme nogometaša Zadra za proljetni dio sezone 2017./18.

Prvoj prozivci trenera Vjerana Simunića odazvalo se 26 igrača, među kojima su bila i neka nova lica poput Branka Čubrila iz GOŠK KG, Vinka Petkovića iz GOŠK Du, Marka Grbavice iz BŠK Zmaj i Tarika Handžića iz Metalleghe iz Jajca, koji je u Zadar došao kao slobodan igrač nakon što je krajem prošle godine sporazumno raskinuo ugovor s klubom iz BiH.

Sutra bi se momčadi trebao priključiti Valerije Jurić iz Imotskog, a očekuje se još poneko pojačanje.

“Odradit ćemo paklene pripreme, jer će pakleno biti i ono što nas očekuje od kraja veljače, kada kreće drugi dio natjecanja u 3. HNL jug. Očekujem maksimalan angažman i ozbiljnost od prvog dana. Moramo jako dobro trenirati, uigrati se i pripremiti kako bismo spremni krenuli za mjestima koja vode u Drugu HNL. Kako sam već više puta naglasio, ići ćemo korak po korak, iz utakmice u utakmicu, s ciljem da iz svake izvučemo maksimum i da se polako penjemo na tablici. Vjerujem da u konačnici možemo ostvariti ono što smo zacrtali”, kazao je Simunić.

Igračima se obratio i Svetko Ćustić, direktor Kluba.

“Bez obzira što u prvom dijelu sezone nismo polučili rezultat koji smo očekivali, naš plan ostaje isti, a on je borba za Drugu ligu. U prijelaznom razdoblju smo se ekipirali, pojačali i mislim da sada imamo snagu za to napraviti. Nadam i vjerujem da ćete svojim igrama na terenu to i potvrditi. Želim vam zdravlje, sreću i dobre pripreme, koje će biti temelj za uspjeh”, poručio je Ćustić.

Popis igrača na prvom okupljanju:

Tomo Gluić, Karlo Jurjević, Ivan Jović, Jure Jerbić, Ante Sarić, Mario Jurjević, Roberto Viduka, Matteo Pranić, Josip Jurjević, Karlo Torbarina, Kristijan Jurić, Vedran Smokrović, Dragan Župan, Ivan Tokić, Josip Anić, Paulo Colić, Mateo Verunica, Josip Gagula, Mateo Rončević, Branko Čubrilo, Tarik Handžić, Marko Grbavica, Vinko Petković, Luka Zdrilić, Ivan Ninčević i Mateo Šušak.


Reci što misliš!