Sport

FC Arsenal

Ian Wright kritizirao Wengera

Ian Wright kritizirao Wengera
arsenal.com

Chelsea i Arsenal su u prvoj utakmici polufinala Liga kupa na Stamford Bridgeu odigrali neodlučeno 0:0, a topnici su novim remijem i u četvrtoj utakmici zaredom ostali bez pobjede

Legenda Arsenala Ian Wright kritizirao je Arsenea Wengera koji je u početni sastav Arsenala uvrstio Alexa Iwobija umjesto Thea Walcotta/ Alexisa Sancheza.

Francuski je stručnjak mladog Nigerijca po drugi put u četiri dana uvrstio u početni sastav iako je Iwobi nepuna dva dana prije poraza od Nottinghama tulumario do ranih jutarnjih sati:

"Ukoliko se te tvrdnje pokažu točnima, Iwobi će biti kažnjen. Neprihvatljivo je tulumariti dan prije utakmice i svako ću morati razgovarati s Alexom. Međutim, mediji moraju biti oprezni u svojim izvješćima jer sam čitajući vijesti stekao dojam da je Iwobi u najmanju ruku konzumirao drogu, ali je očito kako se radilo samo o rođendanskoj zabavi", rekao je Wenger.

No, s njim se ne slaže Wright koji kaže kako ovakve situacije štete klubu te da Arsenal ispada smiješan. Isto tako, bivš napadač Crystal Palacea i Arsenala je rekao kako osim narušavanja imidža kluba, Wenger ostalim igračima šalje krivu poruku:

"Trenutno stanje u klubu pokazuje kako s jedne strane imamo igrače koji žele napustiti klub, a s druge strane mlade igrače koji obilaze zabave, usprkos činjenici kako Arsenal u posljednje vrijeme ne bilježi dobre rezutate. Trenutno nemamo vođu, a Wenger bi trebao oštrije kritizirati i kazniti ovakve situacije." 

"Žao mi je Walcotta koji ovo gleda i zamišlja Wengera koji mu govori: On je mlad igrač koji se treba malo zabaviti, otići na proslavu rođendana manje od 48 sati prije utakmice i ti svejedno ne možeš igrati prije njega", zaključio je Wright.


Reci što misliš!