Sport

Biciklizam

Maji Perinović i Biciklističkom klubu Zadar stigla velika priznanja iz nacionalnog Saveza

Maji Perinović i Biciklističkom klubu Zadar stigla velika priznanja iz nacionalnog Saveza
Facebook / BK Zadar

Nakon još jedne uspješne natjecateljske sezone u kojoj su članovi BK Zadar osvojili četrnaest odličja na državnim prvenstvima i tri u poretku Kupa Hrvatske, priznanje dugogodišnjeg kvalitetnog rada s mladim kategorijama došlo je i od strane Hrvatskog biciklističkog saveza koji je Maju Perinović proglasio biciklistom godine

S tri naslova državne prvakinje osvojena u 2017. godini te desetim mjestom sa ženskog juniorskog prvenstva Europe u Danskoj, Maja je apsolutno zasluženo ponijela taj naslov koji je savez prvi put u povijesti dodijelio jednoj hrvatskoj juniorki.

Posebno veseli i nagrada Biciklističkom klubu Zadar koji je također po prvi put izabran za najbolji cestovni biciklistički klub Hrvatske u 2017. godini u kojoj je premašena brojka od stotinu osvojenih odličja s državnih prvenstava Republike Hrvatske i u kojoj je u dresu reprezentacije nastupilo sedam biciklista i biciklistica Zadra.

Nagrade će biti dodijeljene na ceremoniji proglašenja pobjednika na Državnom prvenstvu u ciklokrosu koje će se u nedjelju 14. siječnja održati u Puli, a na kojem će boje kluba u natjecateljskim kategorijama braniti Ivan Grgić (U23), Maja Perinović (U23), Lovro Matek (U19), Toni Srbić (u19), Karla Kožić (U19), Paulo Grgić (U15), Roko Dokoza (U15), Marko Bilosnić (U14), Slavka Barešić (U14), Teo Radaš (U11), te Ante Radić  (VET A) i Neven Pavić (VET C).


Reci što misliš!