Sport

u svakom zlu neko dobro

Reakcija policije i odgovor igrača Zadra već su napunili Višnjik za utakmicu s FMP-om

Reakcija policije i odgovor igrača Zadra već su napunili Višnjik za utakmicu s FMP-om
KK Ribola Kaštela

VIDEO: Krajnje nepotrebna reakcija policije prema skupini zadarskih navijača tijekom utakmice u Kaštelima možda je i već osigurala prepune tribine u ponedjeljak u Krešinom domu kada tamo u goste Zadru dolazi FMP

Utakmica između Zadra i FMP-a zakazana je za ponedjeljak u 21 sat, a zbog rezultatske važnosti same utakmice očekivao se poveći broj navijača na tribinama dvorane Krešimira Ćosića. Naime, pobjeda u ovoj utakmici predstavlja veliki korak ka plasmanu u play-off ABA lige.

Međutim, kako bi se popunila i ona mjesta u dvorani, koja bi eventualno ostala prazna, pobrinula se večeras hrvatska policija u Kaštelima nepotrebnom reakcijom prema zadarskim navijačima tijekom utakmice između Ribola Kaštela i Zadra.

Prema informacijama koje stižu iz dvorane Sokolana, zbog jedne baklje zapaljene na sektoru gdje su bili pripadnici navijačke skupine Tornado, policija je ušla među navijače te je, ne birajući sredstva, počela s evakuacijom tribine.

Da ne bi došlo do većih nereda i razbijenih glava pobrinuli su se igrači i stručni stožer Zadra koji su bez oklijevanja skočili na tribinu i između navijača i policije stvorili 'tampon-zonu' kako ne bi došlo do razbijenih glava ili možda čak i težih posljedica.

Čim su se pojavili prvi izvještaji iz Sokolane, zadarski su navijači na društvenim mrežama i navijačkim forumima prvo iskazali veliko nezadovoljstvo reakcijom policije, a odmah potom i divljenje igračima i stručnom stožeru Zadra koji su bez razmišljanja o posljedicama i eventualnim sankcijama pohitali u pomoć.

Gotovo svaki komentar na zbivanja u Kaštelima bio je kako u ponedjeljak u 21 sat treba napuniti Krešin dom do vrha i gromoglasnim navijanjem uputiti hrabrim momcima veliku zahvalu. Oni to svakako zaslužuju!

Uz dozu sarkazma možemo policiji poručiti: "Hvala vam za punu dvoranu!"


Reci što misliš!