Sport

Košarka, HT Premijer liga

Aramis Naglić: Ovo je bio trening pred FMP

Aramis Naglić: Ovo je bio trening pred FMP
Mate Krezić

Košarkaši Zadra su, u sjeni nemilih scena na tribinama, kao gosti savladali Ribola Kaštela s uvjerljivih 97-47. Donosimo izjave aktera

Aramis Naglić, trener Zadra: 

"Kao i većinu utakmica u HT Premijer ligi, i ovu smo shvatili kao trening pred teža iskušenja u ABA ligi. U ponedjeljak nas čeka susret protiv FMP-a, svi su dobili priliku i podijelili minutažu, nije bilo ozlijeđenih, pa sam s te strane jako zadovoljan."

Domagoj Vuković, igrač Zadra:

"Lagana utakmica za nas, očekivao sam veći otpor domaćina s obzirom na to da se susret igrao na njihovom terenu. Jako su popustili u drugom dijelu susreta, što nam je omogućilo da se dobro razigramo pred susret u ABA ligi."

Luka Žitko, trener Ribola Kaštela:

"Zadovoljan sam kako smo odigrali prvo poluvrijeme, pogotovo prvih deset minuta susreta. Kasnije je 'Zadar' pokazao zašto je rang iznad nas, natjerao nas je na veliki broj izgubljenih lopti, a u kratkoj rotaciji igrača više nismo imali snage za nastavak dostojnog otpora. Moćni su Zadrani, osjeti se s klupe ta košarkaška dimenzija više. Na nama je da dalje radimo i borimo se, bez obzira na sve nedaće koje su nas snašle."

Za sada još uvijek ne znamo je li se na press konferenciji poslije utakmice pričalo o incidentu na tribinama u kojem su košarkaši Zadra spriječili neželjene posljedice budući da smo iz Kaštela dobili tek osvrt na zbivanja na terenu.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti