Sport

Rukomet, EP 2018.

Cvetković: Prava muška utakmica, a rezultat ipak previsok

Cvetković: Prava muška utakmica, a rezultat ipak previsok
Ivo Čagalj/Pixsell

Bila je to prava muška utakmica, a rezultat je s obzirom na sve ipak malo previsok, izjavio je srpski rukometni izbornik Jovica Cvetković nakon poraza od Hrvatske (22-32) u Splitu.

"Nažalost, naši vratari nisu imali svoju večer, ali ne smijemo klonuti duhom, već što prije zaboraviti ovaj meč i odigrati znatno bolje protiv Islanda i Švedske. Čestitam Hrvatskoj na pobjedi, a i publici. Pokušali smo da pariramo Hrvatskoj, bilo je dobro nekih 20 minuta, ali imali smo problema s našim vratarima. Jednostavno, imali su premalo obrana", kazao je srpski izbornik.

Nemanja Zelenović, strijelac pet golova, istaknuo je kako je domaćin zasluženo slavio.

- Hrvatska je bila odlična, prvih 25 minuta smo bili ravnopravni, a onda su se oni odvojili. Gledatelji su bili sjajni, pomogli su Hrvatskoj, a ova utakmica je pokazala da između srpskih i hrvatskih rukometaša vlada veliko prijateljstvo.

Mijajlo Marsenić je kazao da su izgubili zbog svojih pogrešaka. 

- Stvarno bih želio odati priznanje hrvatskim navijačima, pozitivno sam iznenađen". Hrvatskoj želim sreću u nastavku prvenstva, a Domagoju Duvnjaku brz oporavak. Srpski rukometaši su mu prvi prišli sa željom da pomognu, a mislim da bi i on to uradio za nas", kazao je Marsenić.


Reci što misliš!