Sport

futsal

"Čiksice" u četvrtfinalu završile nastup na Zagreb Winter Cupu

Sport Murvica

MNK Futsal Super Chicks je u četvrtfinalu završio nastup na zagrebačkom turniru Winter Cup. Bolja od njih bila je ekipa MNK Cvjetno Poliklinika Milojević rezultatom 4-2.

Čiksice su loše otvorile susret te nakon šest minute imale zaostatak od dva gola, najprije je Mihaela Horvat dovela Polikliniku Milojević u vodstvo, da bi par minuta nakon toga Monika Conjar povisuje vodstvo.

Par minuta prije kraja prvog djela Anela Lubina je povisila na 3-0. Nadu Super Chicksu dala je Ana Petrović u zadnjoj minuti prvog djela kada je smanjila na 3-1. U drugom dijelu vidjeli smo veliku inicijativu Polikline Milojević, a to su okrunili novim pogotkom Monike Conjar.

Do kraja susreta "Čiksice" su samo smanjile na 4-2 još jednim pogotkom Ane Petrović. Super Chicks je na dva najjača turnira u Hrvatskoj (Kutija Šibica i Zagreb Winter Cup) zaustavljen u četvrtfinalu.

"Prije svega čestitam protivničkoj ekipi na zasluženoj pobjedi, stvorili su puno više šansi. Mi nismo bili na pravoj razini, slaba koncentracija u obrani koštala nas je boljeg rezultata. Nažalost nismo prezentirali igru kao u utakmici protiv Alumnusa što je iskusnija ekipa znala kazniti. Nakon prošlogodišnjeg finala ove godine smo došli do četvrtfinala što za nas nije neuspjeh s obzirom na pomlađen sastav. Sada ćemo se koncentrirati na ligu koja nas čeka krajem mjeseca gdje se nadamo da ćemo uzeti vizu za playoff" - rekla nam je Antonija Goja.

SUPER CHICKS – POLIKLINIKA MILOJEVIĆ 2-4 (1-3)

ZAGREB – Nogometni centar Šalata. Suci: Zvonimir Golub i Marko Maloča.

SUPER CHICKS: Adamović, Rudić, Mikić, Pernar, Petrović (2), Žilić, Kukutović, Sabo, Klapan, Klešnik, Goja. Voditelj: Luka Marinović.

POLIKLINIKA MILOJEVIĆ: Skenderović, Horvat (1), Barišić, Lubina (1), Conjar (2), Valušek. Voditelj: Kristijan Čekol.

Reci što misliš!