Sport

odbojka

Juniorke i juniori OK Zadar u polufinalima Prvenstva Hrvatske

Juniorke i juniori OK Zadar u polufinalima Prvenstva Hrvatske
OK Zadar

Odbojkaški klub Zadar s obje je selekcije izborio polufinala na završnici juniorskog državnog prvenstva koje se ovog vikenda igra u Osijeku. Juniorkama je to pošlo za rukom još jučer kada su u dvije utakmice ostvarile i dvije pobjede

U prvoj su s 3:0 u setovima svladale ekipu Đakova, dok su u drugoj s istim rezultatom nadigrale Rijeku. Danas su, pak, s 3:0 izgubile od Mladosti te su se u polufinale plasirale kao drugoplasirane u svojoj skupini iza Mladosti.

Juniori su svoje mjesto među četiri najbolje momčadi turnira potvrdili tek danas kada su rezultatom od 3:0 pobijedili Sisak. U jučerašnjim dvobojima naši su igrači ostvarili polovičan učinak, odnosno pobjedu protiv Rovinja od 3:1 i poraz od Mladosti od 3:0. Baš kao i djevojke i oni u polufinale ulaze s druge pozicije, dok je prvo mjesto pripalo odbojkašima Mladosti.

I juniorke i juniori svoje će polufinalne dvoboje odigrati danas od 18,30 sati. Juniorke će se za povijesno finale boriti protiv Dubrovnika, dok juniore očekuje sraz protiv Croatije.

Finala, kao i utakmice za treća mjesta na rasporedu su sutra, najavljuje portal Sport023.


Reci što misliš!