Sport

nogometni mercato

Sve upućuje na to da Neymar od ljeta prelazi u Real

Sve upućuje na to da Neymar od ljeta prelazi u Real
Twitter / @PSG_inside

Florentino Perez čvrsto je odlučio - Neymar postaje Galactico ovog ljeta

Real Madrid trenutno je na konopcima – Zidane je osvojio 32 boda u 18 odigranih kola La Lige, gore nego što je napravio Rafa Benitez kada je dobio otkaz na klupi Madriđana (36 bodova u 18 kola).

No ipak, španjolski mediji poput Marce i Asa vjeruju kako će francuski strateg ostati koliko god želi, s obzirom na to da je postigao vrhunske rezultate prošle sezone, a i samim time što je legenda kluba.

Zidane vjeruje svojoj momčadi iako je ona u potpunom padu – forma je privremena, klasa je trajna, kako se često govori u nogometu, no Florentino Perez svejedno želi potpunu renovaciju momčadi i spreman je na očajničke poteze kako bi to ostvario.

Stoga predsjednik kao novog vođu Galacticosa vidi Brazilca Neymara te je za njega spreman dati 400 milijuna eura, no sada je novi plan izašao na vidjelo.

Naime, Perez će na ljeto, nakon Svjetskog prvenstva, Paris Saint-Germainu ponuditi Cristiana Ronalda i 150 milijuna eura kako bi se dogodila najveća trampa u povijesti nogometa, javlja Sportarena. Zna da se to mora dogoditi čim prije, dok je Portugalac još ovako visoko cijenjen, a iako će zasigurno teško nagovoriti Parižane da se odreknu najskupljeg nogometaša svijeta, vjeruju upravo u pomoć mlade starlete.

Neymar je navodno već izrazio želju za oblačenjem bijelog dresa, a Kraljevi su u kontaktu s njegovim ocem, Neymarom starijim.

Neki katalonski mediji otišli su tako daleko da navode kako je Neymar već svoj naum priznao i Lionelu Messiju, na što je Argentinac burno reagirao, no tu nema pomoći.

Ako je vjerovati svim naznakama, na pomolu su velike stvari, a ne bi se čudili ukoliko još pokoja svinjska glava zaluta na terene, ovog puta Brazilcu pod noge kao što je svojedobno Luisu Figu nakon sličnog transfera.


Reci što misliš!