Sport

Nogomet

Jose Mourinho: Niti kupovinama više ne možemo do titule

Jose Mourinho: Niti kupovinama više ne možemo do titule
AP Images

Jose Mourinho smatra kako nema smisla trošiti novac u ovom prijelaznom roku jer je Manchester City jednostavno previše udaljen na tablic

Isto tako, naglasio je da bi se to moglo promijeniti ako jedan 'nevjerojatan' igrač postane dostupan, no i dalje smatra da je borba za titulu završena, prenosi Goal.com

"Nitko od momčadi koje se bore za vrh, Chelsea, Liverpool, Tottenham i mi, ne misli da će kupovinom igrača osvojiti titulu ove sezone. O tome više nije riječ."

Svima je poznato kako se Mourinho bori s Guardiolom za Alexisa Sancheza, no i dalje nema izrazitog pomaka prema transferu Čileanca u bilo koji od ta dva kluba.

"Gledajte, svako ljeto se želimo pojačati u jednoj liniji. Branič, veznjak i napadač. Ako kupite jednu od tih pozicija u zimi naravno da ne trebate kupiti još jednog na ljeto. Ako kupimo sada jednog igrača koji je nevjerojatan i dostupan, to je za boljitak momčadi, no i bez tog igrača sam zadovoljan s momčadi koju imam."

"Mkhitaryan je sjajan igrač i ako bude dobro trenirao igrat će u ponedjeljak protiv Stokea (21 sati, nap. a.). Svaki igrač ima cijenu, nitko nije nedodirljiv. Kada je prijelazni rok otvoren, to znači da i drugi mogu kupiti naše igrače, a na nama je da donesemo odluku.", završio je Mourinho.


Reci što misliš!