Sport

Rukomet, EP 2018

Cindrić: Igrali smo za Duvnjaka

Cindrić: Igrali smo za Duvnjaka
Slavko Midzor/PIXSELL

Najbolji igrač u utakmici Hrvatska- Island (29-22) hrvatski rukometaš Luka Cindrić izjavio je kako se osjeća umorno ali i sretno zbog pobjede i igre naše reprezentacije te da su svi igrači u ovoj utakmici igrali za ozlijeđenog kapetana Domagoja Duvnjaka

"Osjećam se umorno, ali i ispunjeno i sretno jer inspirativno je igrati pred ovakvom publikom i atmosferom kakva je bila u Spaladium areni i odužili smo se igrom u kojoj smo pokazali timski karakter", rekao je Cindrić za Hinu nakon utakmice. Dodao je kako su svi igrači hrvatske reprezentacije ponosni i sretni zbog pobjede i igre koju su pokazali u utakmici protiv Islanda.

Spaladium Arena, Split - Europsko rukometno prvenstvo, skupina A, 2 kolo, Hrvatska - Island 29-22 EP 2018: Island - Hrvatska 22-29!

Na upit može li hrvatska rukometna reprezentacija na ovom Europskom rukometnom prvenstvu nastaviti igrati na razini na kojoj je igrala u dvije dosadašnje utakmice protiv Srbije i Islanda, Cindrić odgovorio kako je naš reprezentacija iz utakmice u utakmicu sve bolja.

"Jednostavno, mi se dižemo iz utakmice u utakmicu. Mislim da možemo nastaviti igrati dobro jer smo se dugo pripremali i trenirali tako da mislim da možemo daleko dogurati", poručio je Cindrić

Po njegovim riječima najvažnije u nastavku europskog rukometnog prvenstva je da se sačuva zdravlje naših reprezentativaca.

"Nažalost, Duvnjak se povrijedio i mi smo svi igrali za njega. Mislim da možemo."

Za utakmicu protiv reprezentacije Švedske u trećem kolu grupnog dijela natjecanja, Cindrić je istaknuo kako je iznimno važna za osvajanje prvog mjesta u grupi.

"Švedska je neugodan protivnik i ne smije nas zavarati njihov poraz od Islanda u prvom kolu ovog Europskog prvenstva. Oni su opasni u kontranapadu i polukontri i imaju brza krila tako da ćemo se mi morati što brže vraćati u obranu", kazao je Cindrić.


Reci što misliš!