Sport

rukomet, ep 2018

Marko Mamić: Pokazali smo da imamo širinu igrača na klupi

Hrvatski rukometni reprezentativac Marko Mamić je izrazio zadovoljstvo pobjedom hrvatske reprezentacija u utakmaci protiv Islanda (29-22) u drugom kolu Europskog prvenstva te rekao kako su u toj utakmici u kojoj nije nastupio ozlijeđeni kapetan Domagoj Duvnjak, pokazali da imaju širinu igrača na klupi.


"Cijela naša ekipa je zadovoljna i sretna zbog pobjede u utakmici protiv Islanda u kojoj smo pokazali da imamo širinu igrača jer i mi koji smo na klupi možemo doprinijeti našoj boljoj igri kada, na žalost zbog povrede, nema kapetana Duvnjaka," rekao je Mamić za Hinu.

Dodao je kako su naši igrači svjesni da im Duvnjak daje podršku i kada ne može igrati.

Na upit može li hrvatska rukometna reprezentacija na ovom Europskom prvenstvu nastaviti u kontinuitetu igrati dobro, Mamić je rekao kako "teže ka tome".

"Težimo ka tome, nije lako ali publika nas potiče i daje nam snagu," kazao je Mamić.

Po njegovim riječima, utakmica trećeg kola grupnog dijela natjecanja protiv Švedske bit će jako važna za hrvatsku reprezentaciju zbog borbe  za prvo mjesto u grupnom fazi i osvajanja četiri boda koja se prenose u drugu fazu ovog Europskog rukometnog prvenstva.

Mamić smatra kako je Švedska "jako opasan" protivnik koji je svoju kvalitetu pokazao pobjedom protiv Srbije 30-25 u drugom kolu grupnog dijela ovog natjecanja.


Reci što misliš!