Sport

odbojka, Juniorsko PH

Juniorsko PH: Odbojkašice Zadra srebrne, odbojkaši četvrti!

Juniorsko PH: Odbojkašice Zadra srebrne, odbojkaši četvrti!

Juniorke Odbojkaškog kluba Zadar osvojile su drugo mjesto na državnom prvenstvu koje je u nedjelju završeno u Osijeku. U finalu su bolje od njih bile igračice zagrebačke Mladosti koje su na kraju slavile s 3-0 u setovima.

Veliki je ovo uspjeh zadarskih odbojkašica koje u ovom uzrastu nikad nisu osvojile odličje. Uspjeh je dodatno uveličala i igračica Zadra Josipa Marković koja je uz srebrnu medalju kući ponijela i naslov najbolje igračice prvenstva.

„Sjajan turnir na kojem smo osvojili drugo mjesto. Čestitam svim ljudima ovdje u Osijeku koji su se stvarno potrudili da organizacija bude na jednom visokom nivou“, kazao je trener Zadranki, Robert Kresoja.

Što se, pak, juniora OK Zadar tiče, oni su ovo prvenstvo okončali na četvrtoj poziciji nakon što su u utakmici za treće mjesto s 3:1 izgubili od momčadi Ribola Kaštela.

„Osvojili smo na kraju četvrto mjesto što je za nas dosta dobar uspjeh. Tome smo se u biti i nadali da uđemo među četiri najbolje ekipe na prvenstvu. Zahvalio bi se svima ovdje u Osijeku na odličnoj organizaciji i nadam se da ćemo se vidjeti još koji puta“, izjavio je na kraju i trener Zadrana, Marin Masnić.

Naslov prvaka u konkurenciji juniora pripao je također zagrebačkoj Mladosti koja je u finalu nadigrala Croatiju.


Reci što misliš!