Sport

tenis

Sjajna predstava Bernarde Pere za plasman u drugo kolo Australian Opena!

Sjajna predstava Bernarde Pere za plasman u drugo kolo Australian Opena!
NIM Management

Nakon što je u glavni ždrijeb Australian Opena ušla kao sretna gubitnica, Bernarda Pera je u prvom kolu s uvjerljivih 6-2, 6-2 slavila nad Annom Blinkovom i plasirala se u drugu fazu natjecanja!

Bernarda je prvi set otvorila na najbolji mogući način i s dva oduzeta servisa ekspresno došla do vodstva 3-0! U nastavku seta je bez većih poteškoća čuvala svoj servis te na koncu zasluženo slavila sa 6-2.

U drugom je setu Blinkova na startu sačuvala svoj servis, no Bernarda je zaredala s pet uzastopnih dobivenih gemova, od čega su dva bila na servis protivnice, čime je došla do prednosti 5-1. Blinkova je uspjela smanjiti na 5-2 bez izgubljenog poena na svom servisu, nakon čega je naša tenisačica dobila prigodu servirati za meč.

U odlučujućem gemu Zadranka je slavila s tek jednim izgubljenim poenom te je više no zasluženo izborila plasman u drugo kolo Australian Opena s rezultatom 6-2, 6-2.

U drugom kolu Bernarda će se suprotstaviti 10. tenisačici svijeta, Johanni Konti što će, ako gledamo WTA renking, biti najzvučnija protivnica u njezinoj karijeri.

Čestitamo!


Reci što misliš!