Sport

Nogometni mercato

Sanchezov transfer ovisi o Mhitarjanu

Sanchezov transfer ovisi o Mhitarjanu
Arsenal FC

Transfer Alexisa Sancheza iz Arsenala u Manchester United isključivo ovisi o odlasku Henrika Mhitarjana u suprotnom smjeru, kazao je menadžer armenskog nogometaša Mino Raiola.

Čileanskom napadaču na ljetu ističe ugovor s Arsenalom i ne želi ga produžiti, pa su 'Topnici' prisiljeni ga prodati ove zime kako Sanchez ne bi napustio klub bez odštete.

Najveći interes za njegovim uslugama pokazali su Manchester United i gradski suparnik City, no engleski mediji navode kako je United u prednosti.

"Manchester United neće dovesti Sancheza ukoliko Henrik ne pristane preseliti se u Arsenal. Henrik je dio mogućeg transfera sa Sanchezom i nema drugog načina," kazao je Raiola dodavši: "Henrik ima ugovor s Unitedom na još dvije i pol godine i on će učiniti ono što je najbolje za njega."

Sanchez je već dogovorio sve detalje ugovora s 'Crvenim vragovima', a navodno će na Old Traffordu zarađivati oko 400.000 eura tjedno. Sada se čeka odluka armenskog nogometaša, te menadžera 'Topnika' Arsenena Wengera koji mora dati svoj pristanak.

Sanchez je stigao u Arsenal 2014. iz Barcelone za 34 milijuna eura i u redovima londonskog kluba je u 165 nastupa zabio 80 golova. Mhitarjan je na Old Trafford preselio 2016. iz Borussije Dortmund za 30 milijuna eura i u 63 nastupa zabio je 13 golova.


Reci što misliš!