Sport

nogomet, hnk hajduk

DPH Zadar ovaj vikend organizira učlanjivanje u Zadru i okolici

DPH Zadar ovaj vikend organizira učlanjivanje u Zadru i okolici

DPH Zadar organizira učlanjivanje u Hajduk na području Zadra i okolice u subotu i nedjelju, 20. i 21. siječnja.

Kao što je već svima poznato, poručuju organizatori, DPH Zadar je bilo najbrojnije društvo prijatelja Hajduka u Hrvatskoj i svijetu u 2016. godini sa, zasad, rekordnih 1073 člana. Također, i u 2017. godini, DPH Zadar je zadržao visok broj učlanjenih navijača Hajduka te je završio godinu u samom vrhu poretka najbrojnijih društava. 

U 2018. godinu ulazimo s ambicioznim planovima o ponovnom povratku na prvo mjesto među svim navijačima Hajduka, a to možemo postići samo uz pomoć naših vjernih pratitelja koje i ovim putem pozivamo na učlanjenje - poručuju Zadrani.

Evo i na kojim se lokacijama možete učlaniti: Privlaka (CB Osmica) - subota (15-19h), nedjelja (9-12h), Bibinje (Trg dr. Franje Tuđmana) - nedjelja (9-13h) te Crno (CB Paps) - nedjelja (16-24h).

Poseban program je pripremljen za učlanjivanja u Zadru. Na Narodnom trgu svi zainteresirani će se moći učlaniti od 9 do 13h, a zbog posjete Odjela za članstvo iz Splita, svi će moći dobiti svoju člansku iskaznicu na licu mjesta.

Onaj koji bude zauzet u jutarnjim satima, imat će priliku učlaniti se popodne u CB Nita od 16 do 20h gdje će se s početkom u 16h uz učlanjenje gledati pripremnu utakmicu Hajduka na zimskim pripremama.


Reci što misliš!