Sport

Nogomet, Premiership

Gostujuća pobjeda Napolija, Lazio uvjerljiv

Gostujuća pobjeda Napolija, Lazio uvjerljiv
SSC Napoli

Nogometaši Napolija osvojili su važne bodove u utrci za naslov prvaka pobijedivši na gostovanju Atalantu 1-0

Pogodak odluke zabio je Dries Mertens u 65. minuti na asistenciju Josea Callejóna. Za goste je posljednjih pet minuta igrao hrvatski nogometaš Marko Rog.

Napoli nakon ove pobjede ima četiri boda više od Juventusa kojeg u ponedjeljak očekuje ogled protiv Genoe.

Lazio je kod kuće porazio Chievo 5-1 skočivši barem privremeno na treće mjesto Serie A. Najbolji igrač utakmice bio je dvostruki strijelac srpski napadač Sergej Milinković-Savić, a golove za Lazio zabili su i Luis Alberto (23), Bastos (83) i Nani (86), dok je strijelac za goste bio Manuel Pucciarelli (25). Ivan Vargić nije branio za domaći sastav.

Sampdorija je neočekivano lako pobijedila Fiorentinu 3-1. Junak utakmice bio je Fabio Quagliarella koji je zabio tri gola (30, 60, 68), a poraz 'viola' ublažio je Carlos Sanchez (80). Ivan Strinić je odigrao cijeli susret za Sampu, dok je Milan Badelj igrao cijeli susret za goste.

Udinese i SPAL su odigrali 1-1. Andrija Balić je započeo utakmicu u sastavu Udinesea i igrao je do 73. minute, dok Stipe Perica nije ulazio u igru. 

Crotone je na gostovanju slavio protiv Verone 3-0, a Ante Budimir je za goste igrao od 73. minute.

Večeras su na rasporedu još dvije utakmice, Cagliari - Milan, te derbi kola Inter - Roma. Kolo u ponedjeljak zatvaraju Juventus i Genoa.

Na ljestvici vodi Napoli s 54 bodova, Juventus je drugi s četiri boda manje i utakmicom manje, a Lazio je treći s 43 boda.


Reci što misliš!