Sport

hokej na ledu

EBEL: Drugi uzastopni domaći poraz Medveščaka

EBEL: Drugi uzastopni domaći poraz Medveščaka
KHL Medveščak

U susretu 41. kola regionalne EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je u Ledenoj dvorani Doma sportova izgubio od Orli Znojma 3-4 (1-0, 0-3, 2-1) upisavši drugi uzastopni domaći poraz

'Medvjedi' su u petak minimalno izgubili od Vienna Capitalsa 1-2, a večeras i od Znojma 3-4 zakompliciravši svoju poziciju u samoj završnici sezone.

Medveščak je usprkos porazu ostao šesti s 58 bodova, bodom više od Graz 99ersa na sedmom mjestu, te dva boda više od Dornbirna na osmoj poziciji. Međutim, devetoplasirani Sudtirol Alperia sada ima tri boda manje, a do kraja regularnog dijela sezone još su tri kola.

Medveščak je dobro ušao u utakmicu i nakon prve trećine vodio je 1-0 golom Netika (13:22). Nažalost, gosti su u drugoj dionici okrenuli rezultat s tri gola, a strijelci su bili Nemec (21:45), Novak (27:26) i Mrazek (33:32). Korak bliže pobjedu gosti su stigli u 44. minuti kada je Raska zabio za 4-1. Olden (51:44) i Netik (59:47) vratili su nadu, ali za više nije bilo dovoljno vremena.

Do kraja regularnog dijela utakmice Medveščak ima još tri utakmice. Za dva dana ugostit će vodeće Vienna Capitalse, a potom gostuje kod Fehervara (26. siječnja) i Znojma (28. siječnja). 


Reci što misliš!