Sport

tenis

Bernarda Pera: Pobjedu nad Kontom sam već zaboravila, ovo je potpuno novi meč

Bernarda Pera: Pobjedu nad Kontom sam već zaboravila, ovo je potpuno novi meč
Tennis Australia

Zadarska tenisačica Bernarda Pera u prvom će kolu WTA turnira u Dohi zaigrati protiv Johanne Konte, Britanske igračice protiv koje je ostvarila svoju dosad najveću pobjedu u profesionalnoj karijeri

Podsjetimo, Bernarda je u drugom kolu Australian opena izborila pobjedu nad Kontom s rezultatom 6-4, 7-5. Odjeknula je njezina pobjeda svim svjetskim medijima budući da je Konta u tom trenutku bila 10. tenisačica svijeta i gotovo nitko Bernardi nije davao prevelike šanse. Ipak, naša je tenisačica vjerovala u sebe i odličnom igrom stigla do senzacionalne pobjede.

Ždrijeb je odlučio kako će se njih dvije u Dohi sučeliti već u prvom kolu, pa smo upitali Bernardu očekuje li rasplet jednak onome u Melbourneu? 

"Svaki meč je drugačiji. Ja sam pobjedu u Australiji već zaboravila i fokusirana sam u potpunosti na nove izazove. U svaki meč ulazim sa 100 posto, pa tako i u ovaj novi protiv Konte."

Očekuješ li da će protivnica zaigrati s dodatnim motivom kako bi se revanširala za poraz u Australiji?

"Ne vjerujem, ipak smo profesionalke. Ona će tražiti pobjedu zbog sebe, a ne zbog osvete ili revanša. Ali i ja idem na pobjedu, kao i uvijek. Dati ću sve od sebe, pa što bude", kazala je Bernarda.

Meč između Pere i Konte na rasporedu je sutra u jutarnjem terminu.


Reci što misliš!