Sport

Kup Krešimira Ćosića

Sve je spremno za završnicu Kupa Krešimira Ćosića!

Sve je spremno za završnicu Kupa Krešimira Ćosića!
Mate Krezić

Jutros je u press salonu Sportskog centra Višnjik održana konferencija za medije povodom završnice Kupa Krešimira Ćosića koja će se od 14. do 17. veljače održavati u Zadru

Prvi se, u ime organizatora, novinarima obratio direktor Košarkaškog kluba Zadar, Željko Žilavec:

"Možemo reći da je sve spremno za početak i sretni smo što imamo priliku pokazati cijeloj javnosti zašto nam je ukazano povjerenje i dodijeljeno domaćinstvo Krešinog kupa. Očekujem korektnu navijačku i igračku atmosferu i da će to biti uistinu četiri dana festivala košarke."

Iznio je potom i nekoliko tehničko-sigurnosnih detalja:

"Tijekom cijelog turnira bit će otvorena sva četiri ulaza. 14. i 15. veljače vrata dvorane se otvaraju u 16 sati, 16. veljače u 15:30, a posljednjeg dana u 16:30. Molim sve posjetitelje za strpljenje jer će se provoditi rigoroznija sigurnosna provjera kod ulaska te da na vrijeme zauzmu svoja mjesta jer očekujemo veliku posjetu."

U ime Košarkaškog saveza Zadarske županije, nekoliko je riječi progovorio i predsjednik Željko Predovan:

"Drago mi je da je naša inicijativa pala na plodno tlo i da nam se ostvarila želja da Zadar bude domaćin završnice dvadesetog izdanja Kupa Krešimira Ćosića. Također mi je zadovoljstvo da je Košarkaški klub Zadar stvarni organizator turnira i da, kako stvari sada stoje, ta organizacija teče besprijekorno. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja i napuniti dvoranu, ali i da će KK Zadar ispuniti sva očekivanja."

Posljednji je riječ dobio 'Drniški orao', jedan od legendi Košarkaškog kluba Zadar i aktualni predsjednik HKS-a, Stojko Vranković. Prije nego što se dotaknuo samog Kupa, izrazio je sućut obitelji Radić jer, kao što je poznato, njegov prethodnik Danko Radić jutros je izgubio bitku s dugogodišnjom bolešću.

A o organizaciji Kupa je kazao:

"Priznajem da je Zadar zaslužio ovu organizaciju jer radi se o dvadesetoj godišnjici otkako Kup nosi ime Krešimira Ćosića. Siguran sam da će to biti veliki festival košarke, jer ovo je istinski grad košarke, što mogu potvrditi iz vlastitog iskustva jer ovdje sam započeo svoju karijeru. Drago mi je da ću tu biti narednih dana i uživati u vrhunskoj košarci, kao i svi posjetitelji."

Iz kluba su još jednom napomenuli kako su ulaznice dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima, kako bi se izbjegle gužve i rasteretile blagajne Sportskog centra Višnjik.


Reci što misliš!