Sport

navijači velikog srca

Tornado danas na Višnjiku pomaže košarkašima Zadra, ali i hrabroj maturantici Lauri Dragaš

Tornado danas na Višnjiku pomaže košarkašima Zadra, ali i hrabroj maturantici Lauri Dragaš
Bojan Bogdanić

Priča hrabre maturantice Laure Dragaš čija obitelj živi u zaista teškim uvjetima mnoge je ganula, ali i pokrenula lavinu humanitarnih akcija koje imaju samo jedan cilj - obitelji Dragaš omogućiti dostojanstveni život

Udruga navijača Tornado već se nebrojeno puta iskazala kada je u pitanju prikupljanje  pomoći za svoje sugrađane, a o tome svjedoči i nagrada "Ponos Hrvatske" koja im je nedavno dodijeljena upravo zbog humanitarnog djelovanja.

Tornado na tome neće stati, već će priloge i donacije za obitelj Dragaš prikupljati tijekom završnice Kupa Krešimira Ćosića koja se na Višnjiku odvija do subote 17. veljače.

"Ovih dana je došla i do nas vijest kako Lauri Dragaš i njenoj obitelji je potrebna pomoć, te smo se odlučili i ovog puta pružiti pomoć našim sugrađanima u nevolji. Na svim utakmicama Krešinog kupa na kojima će nastupati KK Zadar biti će na ulazima i po dvorani postavljene kutije za donacije za Lauru i njenu obitelj, također će se moći donirati i na Tornadovom štandu ispred dvorane koji se nalazi pored blagajni za karte. Drage Zadranke i Zadrani, te pripadnici Tornada pokažimo još jednom veliko Zadarsko srce i pomozimo onima kojima je potrebna pomoć", stoji između ostalog u Tornadovom priopćenju.

Zadarsko srce još je jednom izašlo na vidjelo!


Reci što misliš!