Sport

svi na stanove!

Nogometaši Zadra u subotu igraju s Hajdukom za Lauru Dragaš

Nogometaši Zadra u subotu igraju s Hajdukom za Lauru Dragaš
Antonio Pejić / NK Zadar Official

Prijateljska utakmica između Zadra i Hajduka II, koja je na rasporedu u subotu, 17. veljače u 15:00 sati na stadionu Stanovi, imat će i humanitarni karakter. Sav prihod od ulaznica, čija je cijena 20 kuna, ići će obitelji Dragaš iz Briševa, kojoj je u teškoj životnoj situaciji potrebna pomoć

Priča koju je ispričala mlada Laura dirnula je cijelu Hrvatsku pa se tako i naš klub odlučio uključiti u akciju. Dovoljna su bila dva poziva i sve je dogovoreno. Organizatori humanitarnog turnira “Antonio Jurjević” povezali su NK Zadar s obitelji Dragaš, Hajduk je sa zadovoljstvom podržao priču i – akciju!

"Pozivamo sve naše sugrađane i prijatelje da u subotu u 15 sati dođu na Stanove i simboličnom kupnjom ulaznice pomognu Lauri i njenoj obitelji kako bi što prije dobili dostojanstvene uvjete za život", ističu iz zadarskog kluba.

Osim humanitarnog, to bi mogao biti i lijepi sportski dan za sve Zadrane budući da je istog dana u 18 sati na rasporedu finale Kupa Krešimira Ćosića u kojem se nadamo vidjeti naše košarkaše.


Reci što misliš!