Sport

nogomet, prijateljske utakmice

Hajduk II odnio pobjedu sa Stanova

Hajduk II odnio pobjedu sa Stanova
NK Zadar

Nogometaši Zadra u posljednjem su pripremnom ogledu pred proljetni dio sezone upisali svoj prvi poraz. S rezultatom 2-3 poraženi su od druge momčadi Hajduka

Zadar je poveo već u ranoj fazi utakmice, točnije u drugoj minuti kada je Vinko Petković zatresao mrežu Hajduka na asistenciju Kristijana Jurića. Samo deset minuta kasnije Splićani su izjednačili preko Batarela, a imali su prilike doći do potpunog preokreta već u prvom poluvremenu i to iz kaznenog udarca, no Karlo Jurjević je pročitao namjeru Krekovića i zaustavio njegov pokušaj.

U 68. minuti Hajduk je ipak poveo preko Blagaića, a četiri minute kasnije i povisio vodstvo na 3-1 preko Krekovića koji se tako iskupio za promašeni jedanaesterac. Konačnih 2-3 postavio je u 82. minuti Antonio Repić, a svoju drugu asistenciju upisao je Jurić.

Ukupno gledajući, pripremni period Zadrana može se ocijeniti vrlo dobrim jer momčad Vjerana Simunića je u šest odigranih susreta upisala pet pobjeda, a novopridošli igrači poput Repića, Petkovića i Čubrila ostavili su više nego dobar dojam.

Proljetni dio sezone nogometaši Zadra će otvoriti sljedeće subote kada na Stanove stiže Primorac iz Stobreča.

NK Zadar - HNK Hjduk II 2-3 (1-1)

NK Zadar: K. Jurjević – Pranić, Tokić, Jerbić, Sarić – Župan, Anić – Jurić, Torbarina, Petković – Čubrilo. Pričuve: Pinčić, M. Jurjević, J. Jurjević, Handžić, Grbavica, Repić, Smokrović, Verunica, Viduka, Rončević.


Reci što misliš!