Sport

Košarka, NBA liga

Hezonja zbog povratka Gordona i Vučevića seli na klupu Orlanda

Hezonja zbog povratka Gordona i Vučevića seli na klupu Orlanda
Screenshot

Iza Marija Hezonje je sjajno razdoblje u kojem je kretao u startnoj petorci i bio jedan od najboljih igrača Orlanda. Ozlijeđeni se polako vraćaju, a Hezonja se vraća na klupu

Frank Vogel iz utakmice u utakmicu hvalio je Marija Hezonju, njegov napredak i dobru igru, nije mogao ništa drugo jer je hrvatski reprezentativac i bio jedan od glavnih igrača Orlanda u zadnjih mjesec dana.

Samo u veljači uoči All-Star pauze Hezonja je prosječno ubacivao 17.3 poena uz 6.3 skokova te 2.1 ukradene lopte po susretu. No, vraćaju se oni koji nisu igrali zbog ozljeda i Hezonja seli na klupu. Potvrđeno je kako će večeras protiv New York Knicksa od prve minute na parketu biti Aaron Gordon i Nikola Vučević.

Uz njih mjesto u petorci imaju Evan Fournier i DJ Augustin dok će im se pridružiti i Jonathon Simmons.

Dobra vijest za Hezonju je ta da je Gordon na ograničenim minutama i neće imati tako veliku minutažu kao inače, no loša je vijest da takvo stanje neće potrajati.

Hezonja će tako predvoditi drugu petorku Orlanda što čak i nije tako loš izbor s obzirom da su Gordon i Vučević uz ostale članove prve petorke veliki potrošači lopti i pitanje je koliko bi Hezonja uopće imao nekih konkretnih šansi za izboriti se za napadački doprinos u takvom sastavu.


Reci što misliš!