Sport

Košarka, aba liga

Naglić uoči Mega Bemaxa: Velika nam je želja završiti u gornjem dijelu ljestvice

Naglić uoči Mega Bemaxa: Velika nam je želja završiti u gornjem dijelu ljestvice
Hrvoje Jelavić/ PIXSELL

Košarkaši Zadra u 21. kolu ABA lige u Krešinom domu ugostit će momčad Mege Bemax. Utakmica se igra u ponedjeljak s početkom u 21 sat

"O momčadi Mege znamo gotovo sve. Njihov zaštitni znak je atletska košarka, brzih napada i agresivne obrane. Iznimno su mlada i talentirana momčad. Oni su, baš kao i mi promijenili sastav u odnosu na prvi međusobni ogled. Nama nedostaje Bostic, a u regionalnoj ligi ne možemo koristiti Graya. Njima se ozlijedio Ognjen Jaramaz, a vjerojatno za ovu utakmicu neće moći računati na Kostju Mušidija i Stefana Fundića. No, unatoč tome očekujem zanimljivu utakmicu i nadam se da ćemo sezonu domaćih utakmica u ABA ligi zaključiti pobjedom. Velika nam je želja doći do desete ovosezonske pobjede da završimo u gornjem dijelu ljestvice. To bi nam bila nagrada za dobre partije ove sezone", kazao je trener Zadra Aramis Naglić.

Uoči ogleda s Megom, Zadar je u subotu odigrao prvenstveni ogled kod Škrljeva kojeg je uvjerljivo riješio u svoju korist (99-82). Najefikasniji kod Zadrana u toj je utakmici, uz Stevena Graya, s 19 koševa bio raspoloženi Mislav Brzoja.

"Iako je sve više manje poznato uoči završna dva kola ABA lige, velika nam je želja doći do desete pobjede ove sezone. Iako je Mega ostala bez par glavnih igrača i dalje je to respektabilna momčad, koja igra s visokom energijom. Kako bismo dobili utakmicu moramo odgovoriti istim tempom i smanjiti broj naših pogrešaka protiv njihovog presinga. Ovo nam je posljednja domaća utakmica ove sezone u regionalnom natjecanju i svakako da je želimo zaključiti pobjedom", poručio je Brzoja. 


Reci što misliš!

  Vezane vijesti