Sport

nogomet, liga prvaka

Sevilla pokorila Old Trafford i plasirala se u četvrtfinale!

Sevilla pokorila Old Trafford i plasirala se u četvrtfinale!
Sevilla FC

U uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka u utorak je Sevilla na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda slavila s 2-1, te se je plasirala u četvrtfinale budući da je prva utakmica završila 0-0

U prvom poluvremenu niti jedna ekipa nije bila spremna na veći rizik, ali Sevilla je pokazivala više napadačkih ambicija. No, jedinu pravu prigodu imao je United. U 38. minuti, nakon duplog pasa s Alexisom Sanchezom, Fellaini je izbio sam pred vratara Sergija Rica, koji je odlično obranio.

Na, startu drugog poluvremena, u 48. minuti, Correa se našao u dobroj prilici, ali je previše čekao i stoper Uniteda Bailly uspio je izbiti loptu.

United je nastavio sa "ziheraškom igrom" u kojoj čeka na pogrešku protivnika i to mu se na kraju osvetilo.  Ključnim se pokazao ulazak u igru Wissama Ben Yeddera u 72. minuti.

Naime, samo dvije minute kasnije Ben Yedder, nakon odličnog dodavanja Sarabije, dovodi Sevillu u vodstvo. Novi udarac Unitedu Ben Yedder je zadao u 78. minuti, kada je iz blizine glavom pogodio za 2-0.

Mogao je Ben Yedder upisati hat-trick u sudačkoj nadoknadi (90+2), ali je pucao ravno u De Geu.  Utješni pogodak za United zabio je Romelu Lukaku u 84. minuti.


Reci što misliš!