Sport

nogomet, primera

Halilović strijelac za bod Las Palmasa: "Imamo vremena za izboriti ostanak u ligi"

Halilović strijelac za bod Las Palmasa:
UD Las Palmas

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac Alen Halilović koji je postigao pogodak za Las Palmas u remiju 1-1 kod Deportiva, rekao je kako se njegov klub nalazi u teškoj situaciji no da ima još dovoljno vremena za spašavanje

"Situacija nije lagana no do kraja je još puno utakmica, njih devet. Ovaj put smo počeli jako dobro, rano zabili pogodak a oni su zatim izjednačili te imali dobre prilike. Mi smo isto tako bili u prilici za ponovo zabiti pa mislim da je rezultat na kraju pravedan", rekao je 21-godišnji ofenzivni vezni nakon utakmice za BeIn televiziju.

Gosti su poveli već u trećoj minuti preko Alena Halilovića. Mladi hrvatski nogometaš je na centru oduzeo loptu, sjurio se prema kaznenom prostoru i potom zabio u suprotni kut vratara Rubena. Bio je to njegov drugi gol ove sezone nakon što je u veljači zabio za pobjedu 1-0 protiv Malage. Izjednačio je Albentosa u 22. minuti, a do kraja susreta više nije bilo golova.

"Mi smo došli po pobjedu. No uvijek je bolje osvojiti bod nego izgubiti. Moramo se nastaviti boriti jer zaostajemo šest bodova a u igri je do kraja još 27 bodova", rekao je.

Las Palmas je ostao na 18. mjestu s 21 bodom, šest manje od zone ispadanja. Deportivo je stepenicu niže s 20 bodova, a na začelju je Malaga s 13 bodova.


Reci što misliš!