Sport

nije mu prvi put

Preston Knowles već je bio u problemima zbog tuče

Preston Knowles već je bio u problemima zbog tuče
KK Split

Sada već davne 2010. godine Preston Knowles bio je zvijezda sveučilišta Louisville, no i tada je pokazao zavidno poznavanje borilačkih vještina. Doduše, ne na košarkaškom parketu

Nakon svađe s očuhom svoje tadašnje djevojke, a svađa je započela oko četke za kosu (!?), Knowles se s njime potukao i završio u policijskoj postaji gdje izjavio kako je udarac zadao u samoobrani.

Tri mjeseca je potom izbivao s košarkaških parketa, a kad mu se trener, legendarni Rick Pitino, smilovao i vratio ga u momčad izjavio je kako je postao novi čovjek.

Budući da snimke tučnjave i nasilničkog ponašanja iz 2010. godine ne postoje, nećemo u njih ulaziti. Optužnica protiv Prestona nikad nije podignuta, pa je sve ostalo tek na razini prijave. 

Srećom, snimke jučerašnjeg incidenta su brzinom munje obišle cjelokupnu javnost i ovaj put se može ustvrditi kako je uistinu reagirao u samoobrani jer prvi udarac nije zadao on već Pavle Marčinković, dok se Mate Kalajžić samovoljno umiješao i nasrnuo na Prestona, naizgled ga pokušavajući odgurnuti što dalje od svog suigrača. Preston je upravo u tom trenutku doživio 'blackout' i mladog igrača Splita dohvatio šakom.

Nažalost, njegova eksplozivna narav će ga i ovaj put koštati suspenzije, a koliko će točno izbivati s parketa saznat ćemo uskoro. Nadamo se samo kako će se jednaki kriteriji primijeniti i na onoga tko je čitav incident i započeo...


Reci što misliš!