Sport

tenis

ATP Miami: Čilić i Ćorić slobodni u 1. kolu, Karlović protiv Pospisila

ATP Miami: Čilić i Ćorić slobodni u 1. kolu, Karlović protiv Pospisila
Ben Solomon/Tennis Australia

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić slobodan je u prvom kolu velikog ATP turnira iz Masters serije u Miamiju,baš kao i Borna Ćorić, dok će Ivo Karlović odmjeriti snage protiv Kanađanina Vaseka Pospisila

Čilić je postavljen za drugog nositelja i u prvom kolu je slobodan. U drugom kolu igrat će protiv pobjednika susreta između Amerikanca Taylora Fritza i Francuza Pierrea-Huguesa Herberta.

Ćorić je također, slobodan u prvoj rundi, a zatim ga očekuje bolji iz susreta Amerikanca Donalda Younga i Argentinca Leonarda Mayera.

Od naših tenisača Karlović jedini mora odmah u 'vatru'. U prvom kolu ga očekuje Kanađanin Pospisil, 77. tenisača svijeta. Do sada su igrali četiri puta, a 27-godišnji Pospisil je slavio tri puta. Karlović je jedinu pobjedu ostvario 2013. u Newportu.

U slučaju pobjede 'div sa Šalate' bi u drugom kolu zaigrao protiv Rusa Andreja Rubleva, a treće kolo bi moglo donijeti hrvatski okršaj Čilić - Karlović.

Za prvog nositelja postavljen je Švicarac Roger Federer koji je u prvom kolu slobodan, a u drugom kolu će igrati protiv nekog od kvalifikanata.


Reci što misliš!