Sport

KK Zadar

Branimir Longin: Žalit ćemo se HKS-u, kazna je prerigorozna

Branimir Longin: Žalit ćemo se HKS-u, kazna je prerigorozna
Mate Krezić

Čak 79 tisuća kuna KK Zadar morat će podmiriti HKS-u zbog nemilih scena i događanja na nedjeljnoj utakmici na Gripama protiv Splita.

Također, i momčad s Višnjika bit će sedam utakmica lišena usluga Prestona Knowlesa koji je kažnjen zbog konflikta s Marčinkovićem i Kalajžićem.

“Po nama su kazne prerigorozne i žalit ćemo se. Riječ je o ogromnoj novčanoj cifri i velikom broju utakmica neigranja za Knowlesa. Kazna da, ali ovako velika u svakom slučaju nije u redu” – kaže sportski direktor KK Zadar, Branimir Longin.

Kuloari pričaju o nekakvoj zajedničkoj inicijativi vas i KK Split prema HKS-u.

“Kontaktirali su nas ljudi iz Splita da ne bi bilo loše da zajednički uputimo žalbu prema krovnoj organizaciji kao u znak odlične suradnje između ova dva dalmatinska kluba. Razmotrit ćemo taj prijedlog i odlučiti”.

Pedeset tisuća kuna, tko će platiti.

“A tko, mi, točnije Knowles, taj iznos će mu se kasnije odbiti od ugovora”.

Preostalih dvadeset i devet tisuća kuna.

“To će riješiti klub iako je malo čudna ta stavka. Što su trebali naši pomoćni treneri i ostali igrači raditi kad se dogodio incident. Išli su smirivati strasti i eto, to nije dozvoljeno. Tako je kako je, međutim, žalba ide jer je po nama sve to malo preuveličano”, sumirao je za kraj sportski direktor kluba. 


Reci što misliš!