Sport

nogomet, liga prvaka

Ronaldo se zahvalio navijačima Juventusa

Ronaldo se zahvalio navijačima Juventusa
Real Madrid CF

Napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo zahvalio se navijačima Juventusa koji su aplauzima nagradili njegov pogodak škaricama u 64. minuti za vodstvo Reala 2-0

"To je bio jedan od najljepših trenutaka u karijeri, nešto što će mi ostati u srcu. Hvala navijačima Juventusa, jer velika je stvar kad vam zaplješću na stadionu na kojem su igrali brojni veliki nogometaši. To nikada nisam doživio u karijeri", kazao je Ronaldo, koji je bio dvostruki strijelac za "kraljeve" u pobjedi 3-0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u utorak u Torinu.

Prvi pogodak Ronaldo je zabio već u 3. minuti, a škarice iz 64. minute bile su najljepši trenutak na utakmici. Konačnih 3-0 postavio je u 72. minuti Marcelo, i to na dodavanje Ronalda.

"Dugo sam čekao ovakav pogodak. Pokušavate, trudite se, često vam ne uspijeva, ali morate i dalje pokušavati. Jednom sam zabio škaricama za reprezentaciju, ali ovaj pogodak je bio još ljepši, možda i najbolji u karijeri", dodao je Ronaldo, koji je zabio devet golova u šest susreta protiv Juvea.


Reci što misliš!