Sport

borilački sportovi

Stipe Miočić najavljuje veliku borbu: Cormier je fenomenalan borac

Stipe Miočić najavljuje veliku borbu: Cormier je fenomenalan borac
screenshot

Stipe Miočić sudjelovao je na velikoj UFC-ovoj press konferenciji, gdje je iznio neka svoja mišljenja o borbi koja mu slijedi, onoj protiv Daniela Cormiera

Iako su Daniel Cormier i Stipe Miočić dobili ogromne ovacije prilikom najave njihove borbe na posebnoj UFC pressici, pripadnici medija ipak im nisu postavljali previše pitanja. Miočić je dobio tek dva, a prvo je bilo na temu toga kako je Cormier najniži te vjerojatno i najmanji borac s koji se do sada susreo. Odnosno, teškaški prvak je upitan vidi li to kao prednost.

“DC je sjajan borac, potpuno je nebitno koliko je netko velik ili mali. On će doći i dati sve od sebe, do sada je imao sjajne rezultate u teškoj kategoriji i jako se veselim borbi”, rekao je Stipe, prenosi Fight Site.

Drugo pitanje bilo je vrlo zanimljivo i zapravo je došlo kao nastavak onoga što je rekao Cormier. Zapravo, DC je ustvrdio kako će ga, ukoliko savlada Miočića, svakako morati smatrati jednim od najvećih ikad, budući da će biti prvi koju je ujedinio pojaseve u dvije najteže kategorije. No, kako bi pobjeda Miočića trebala djelovati na njegovu ostavštinu?

Kada ja odradim posao, vjerujem da ću svakako biti unutar diskusije za najboljeg ikad, no to me ne brine, sve o čemu razmišljam je ono što ću odraditi 7. srpnja”, nadovezao se Stipe, koji je već sada najuspješniji UFC-ov teškaški prvak.

Do borbe je ostalo još tri mjeseca, a uskoro bi u emitiranje trebala krenuti sezona Ultimate Fightera, u kojoj ćemo vidjeti kako su se snašli kao treneri.


Reci što misliš!