Sport

rukomet, seha liga

Saračević: Učinit ćemo sve da pobijedimo Celje i uđemo u finale SEHA lige

Saračević: Učinit ćemo sve da pobijedimo Celje i uđemo u finale SEHA lige
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nakon reprezentativne stanke rukometaši Zagreba vraćaju se klupskim obvezama i SEHA ligi. Hrvatski prvak ovogodišnji završni turnir regionalne lige otvorit će polufinalnom utakmicom protiv Celja u petak u Skoplju

"Jako dobro znamo što je utakmica protiv Celja, to je uvijek veliki derbi. Mi ćemo napraviti sve da pobijedimo i uđemo u finale. Ovo je sedmo izdanje Final Foura, a Zagreb je dosad samo jednom igrao finale kada je i osvojio naslov. Imperativ je pobjeda, to nam je želja i cilj", kazao je trener hrvatskog prvaka Zlatko Saračević.

Momčad je to koju dobro poznaju i protiv koje će biti dodatno motivirani.

"Igrali smo s njima već dosta puta, znamo kako dišu, a isto tako oni dobro poznaju nas. Pritisak je na nama. Lagani smo favoriti s obzirom na to da smo imali dobar skor s njima. Međutim, to će biti njihova snaga, oni će čekati svoju priliku iz sjene, a mi im ne smijemo to dopustiti", poručio je kapetan Zlatko Horvat koji je s klubom danas potpisao novi ugovor.

Drugu polufinalnu utakmicu u petak odigrat će aktualni prvak Europe i prošlogodišnji pobjednik SEHA lige skopski Vardar te bjeloruski prvak Meškov Brest. Susret za treće mjesto igra se u nedjelju, u 17.45, dok je finale na rasporedu u 20.15 sati.


Reci što misliš!