Sport

nogometni mercato

Dybala će ovog ljeta imati tri mega-ponude na stolu?

Dybala će ovog ljeta imati tri mega-ponude na stolu?
juventus.com

Paulo Dybala moći će birati svoju sljedeću destinaciju ukoliko stvarno odluči otići

Juventus je već postavio cijenu za svog Dragulja – ukoliko želite da Paulo Dybala dođe u vaš klub, morat ćete dati barem 160 milijuna eura, a sve ispod toga neće se niti razmotriti, piše Sportarena.

Iako je to poveća suma novca, Dybala je i dalje pod upitnikom u Torinu i glasine oko njegovog potencijalnog odlaska još uvijek su uvelike aktivne diljem Europe. Najnovije informacije navještaju kako će mladi Argentinac ovog ljeta pred sobom imati čak tri izbora…

Prva od te tri je naravno ona Atletico Madrida koji će, kako sada stvari stoje, krajem sezone i prije Svjetskog prvenstva vjerojatno izgubiti Antoinea Griezmanna koji seli u Barcelonu, a rupu koju će on ostaviti žele popuniti upravo Dybalom. Spremni su iskeširati do 120 milijuna eura + Stefan Savić kojeg Juventus navodno svim srcem želi.

Drugi kandidat je relativno novo lice u utrci, a to je Liverpool njemačkog stratega Jurgena Kloppa koji bi kupnjom Daminog Dragulja izgradio napadačku silu iz snova. No, to bi također značilo da netko od slavne trojke Salah – Firmino – Mane mora otići.

Iako će nedvojbeno stizati ponude za Egipćanina, vjerojatnije je kako bi upravo Mane mogao biti na odlaznim vratima. Pitanje je imaju li Redsi novac potreban za ovakav dogovor.

Zadnji potencijalni kupac mogao bi biti Real Madrid, a to zapravo nije ništa novo. Kraljevi su se i ranije raspitivali o Argentincu, a sada kada je Eden Hazard izgleda otpao, a Isco bi također mogao biti na odlasku, Dybala bi se savršeno uklopio u stroj Zinedinea Zidanea. Isco + velika svota novca mogla bi biti dobitna kombinacija koju bi Juventus, ali i Dybala prihvatili, no ostaje za vidjeti.

Argentinac se još uvijek nije dokazao u Europi, ali u Serie A, kako smo između ostalog i vidjeli protiv Beneventa, pravi razliku. Ipak, Juve će ga prodati samo ako on sam to zatraži i ako na njihov stol pristigne “pristojna” ponuda.


Reci što misliš!