Sport

nogomet, liga prvaka

Džeko: Nikad nisam vidio tako lošu Barcu

Džeko: Nikad nisam vidio tako lošu Barcu
asroma.com

Roma je napravila čudo na Olimpicu i 3:0 pobjedom izbacila Barcelonu iz Lige prvaka! Vučica je tako prošla u polufinale zahvaljujući golu u gostima (4:4) nakon što je u prvoj utakmici poražena na Nou Campu s 4:1

Heroj Di Francescove momčadi bio je Edin Džeko koji je prvo zabio u šestoj minuti, pa izborio penal kojeg je realizirao De Rossi u 58. minuti, a osim toga bio je prijetnja po gol Barcelone tijekom cijele utakmice. Gotovo jedina akcija u kojoj nije sudjelovao bio je gol Manolasa u 82. kojim je Roma izborila prvo polufinale Lige prvaka u 34 godine!

"Nakon 4:1 u prvoj utakmici, teško je bilo vjerovati da bismo danas mogli izaći kao pobjednici, ali upravo to smo učinili i to sa stilom", započeo je presretni Džeko pa nastavio:

"Nije bilo lako vjerovati u prolaz, ali vidjelo se i u porazu protiv Fiorentine prošlog vikenda (0:2) da smo glavama u potpunosti bili u ovoj utakmici. Morali smo paziti da ne primimo gol, u prvoj utakmici smo ih primili četiri iz njihova tri udarca u okvir! Nakon prvog gola smo postali svjesni da imamo šanse i krenuli smo odlučnije prema naprijed što nam se isplatilo."

"Mogli smo i ranije riješiti pitanje prolaska, stvarno smo bili odlični u svakom pogledu, dapače, ne mogu se sjetiti niti jedne jedine prilike Barcelone u cijeloj utakmici! Vidjelo se koliko su se mučili s našim presingom, ne pamtim lošiju Barcelonu! Ova pobjeda pripada cijeloj momčadi, izborili smo je igrajući kao jedno od prve do zadnje minute", rekao je fantastični Džeko koji je zatim upitan o tome koliko je novaca odbio na zimu od Chelseaja i je li bilo vrijedno ostajati:

"Ne želim pričati o tome, novac nije bitan. A ja ću sada igrati u polufinalu Lige prvaka! Nije mi bilo lako ostati i odbiti veću plaću, ali sretan sam zbog odluke, vjerujem da je i klub zadovoljan. A Roma sada ide po finale!"

Opširnije na Goal.com


Reci što misliš!