Sport

nogomet, liga prvaka

Buffon o sucima: To nisu ljudi, to su životinje

Buffon o sucima: To nisu ljudi, to su životinje
AP Images

Juventus nije uspio, a bio je tako blizu. Stara dama pokleknula je u zadnjoj minuti te, unatoč pobjedi od 3:1 protiv Real Madrida, s ukupnih 3:4, ispada iz Lige prvaka

Osim što je kraj utakmice označio i završetak europske sezone Bianconera, zadnji večerašnji sučev zvižduk označio je i kraj jedne blistave nogometne karijere. Barem što se Lige prvaka tiče.

Iako će vjerojatno na kraju sezone Gianluigi Buffon još jedanput podići pehar osvajača Serie A, ostaje žal za "ušatim trofejom". Za trofejom kojeg nikad nije podigao.

Da stvar bude gora, nije otišao lijepo. Nakon dosuđenog kaznenog udarca, kapetanski je stao u obranu svog tima dobacivši sucu Oliveru svašta te završivši s "Jedi g**na", javlja Goal.

Poslije utakmice raspoloženje talijanskog vratara nije se mnogo popravilo:

"Bila je to zasigurno sumnjiva odluka u 93. minuti. Dobar sudac ne uništava tako snove ekipe koja je dala sve na terenu tijekom 90 minuta. Oni su htjeli biti glavni akteri. Normalna osoba nakon takve utakmice ne može svirati toliko sumnjivu situaciju, osim ako na mjestu srca nema ništa - smeće", pun bijesa rekao je kapetan stare dame dodavši:

"To onda nisu ljudi, tako to rade životinje. Tako to ne rade ljudi. Ovaj sudac nema osjetljivosti, mora shvatiti kakvu je katastrofu napravio. Real je zaslužio proći, bolji su od nas i možda će i osvojiti Ligu prvaka, ali mi smo večeras zaslužili produžetke".


Reci što misliš!