Sport

krvava predigra derbiju

Nakon masovne tučnjave u Šibeniku privedeno 20 navijača Zadra

Nakon masovne tučnjave u Šibeniku privedeno 20 navijača Zadra
ŠibenikIN

Od jučer popodne, kada su izbili navijački neredi ususret košarkaške utakmice između GKK Šibenik i KK Zadar, pa do jutros, policija je privela najmanje 21 navijača.

Oni se trenutno nalaze u pritvorskoj jedinici policije gdje čekaju ispitivanje državnog odvjetnika, a riječ je o 20 zadarskih i jednom navijaču sa šibenskog područja, kazali su u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave Šibensko-kninske, saznaje ŠibenikIN.

Oni su nabavili sve snimke s nadzornih kamera, a pomoću njih pokušat će utvrditi je li jučerašnja tučnjava između navijača bio dogovoren obračun, jesu li šibenski navijači napali zadarske, ili zadarski navijači šibenske.

Također, u policiji najavljuju dodatna privođenja osoba koje su identificirane snimkama nadzornih kamera.

Teže ozljeđeni jedan po navijač Šibenika i Zadra

Domaći navijači žestoko opovrgavaju da je tučnjava bila dogovorena te da su oni jučer u centru grada napali zadarske.

- Nije istina. Oni su se pojavili tamo bez policije, bez ikakvog osiguranja i počeli su napadati naše sugrađane. Ako već policija nije sposobna raditi svoj posao, suprotstavili smo im se mi - stav je domaćih navijača.

Jedan od šibenskih navijača koji je jučer zatražio liječničku pomoć, ima teže tjelesne ozljede i prevezen je u splitski Klinički bolnički centar Firule na daljnju medicinsku obradu, a teške tjelesne ozljede zadobio je i jedan zadarski navijač.

Kako ŠibenikIN doznaje iz policije, u jučerašnjim neredima nije ozlijeđen nitko od građana.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti