Sport

nogomet, bundesliga

Kramarić asistent u pobjedi Hoffenheima

Kramarić asistent u pobjedi Hoffenheima
Twitter / @achtzehn99

U 31. kolu Bundeslige Hoffenheim je u subotu u gostima dobio Leipzig s 5-2, a Andrej Kramarić je bio asistent za četvrti pogodak Hoffenheima, koji je zabio Mark Uth u 59. minuti

Mark Uth je postigao i vodeći gol za goste u 14. minuti, a među strijelce za Hoffenheim upisali su se još Gnabry (35), Kaderábek (45) i Rupp (64).

Hoffenheim je ovom pobjedom skočio na peto mjesto, ima 49 bodova, i vratio se u borbu za Ligu prvaka. Bayer Leverkusen i Borussia Dortmund, koji drže treće i četvrto mjesto, imaju po 51 bod, a upravo večeras Borussia Dortmund dočekuje Bayer Leverkusen.

Eintracht, kojeg vodi Niko Kovač, prije tri dana izborio je finale njemačkog kupa, ali u subotu je na domaćem terenu izgubio od Herthe s 0-3, te je time gotovo ostao bez šansi da izbori Ligu prvaka. Pogotke za Herthu zabili su Selke (57-pen), Leckie (77) i Esswein (90+1), a hrvatski napadač Ante Rebić zbog ozljede nije bio u sastavu Eintrachta.

Bivši prvak Europe Hamburger upisao je važnu pobjedu u borbi za opstanak, svladavši direktnog suparnika Freiburg s 1-0 golom Lewisa Holtbyja u 54. minuti. HSV je predzadnji s 25 bodova, a Freiburg ima pet bodova više.


Reci što misliš!