Sport

Košarka, HT Premijer liga

Naglić: Ovo je lijepi početak Planinićevog košarkaškog puta

Naglić: Ovo je lijepi početak Planinićevog košarkaškog puta
Bojan Bogdanić

Košarkaši Zadra u posljednjoj su domaćoj utakmici regularnog dijela sezone upisali uvjerljivu pobjedu nad Kaštelima s rezultatom 105-56, a glavna tema nakon utakmica bila je sjajno izdanje mladog centra Jure Planinića

Planinić je odigrao uistinu sjajnu utakmicu te je postigao 11 koševa, tome pridodao 10 skokova, ali i 5 asistencija, i to za svega 20 minuta provedenih u igri.

Trener Aramis Naglić bio je iznimno zadovoljan njegovim učinkom, kao i izvedbom cijele momčadi koja je dovela do ove uvjerljive pobjede:

"Bez obzira na razliku u kvaliteti, moram pohvaliti igrače na ozbiljnosti i pristupu utakmici. Tko god je ušao na parket, odradio je posao maksimalno profesionalno, a uspjeli smo i odmoriti neke igrače. Iako nam je sljedeća utakmica tek u četvrtak, nisam želi previše riskirati s primjerice Ivanovom i Vladovićem, a i Kraljević je ustupio svoje mjesto Planiniću koji je odradio uistinu sjajan posao. To je dečko koji razumije košarku, ima ogromno srce i ovo je, nadam se, lijepi početak njegovog košarkaškog puta."

Jedino što je navijače Zadra moglo zabrinuti na sinoćnjoj utakmici jest što je Luka Božić parket napustio šepajući, no odmah po završetku utakmice smo doznali kako se radi tek o blagom uganuću skočnog zgloba koje bi trebalo biti sanirano bez većih poteškoća.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti