Sport

Nogomet, HT Prva HNL

Jurčević: Dinamo je ostario veliku pobjedu; Kopić: Hajduk je dao sve od sebe

Jurčević: Dinamo je ostario veliku pobjedu; Kopić: Hajduk je dao sve od sebe
PIXSELL

Trener Dinama Nikola Jurčević je izjavio kako je njegova momčad u derbiju protiv Hajduka na Poljudu ostvarila veliku pobjedu koja ga približava osvajanju titule hrvatskog prvaka, dok je trener Hajduka Željko Kopić istaknuo kako je njegova momčad dala sve od sebe, te da nije imala sreće

"Bili smo za nijansu bolji i ostvarili smo veliku pobjedu koja nam je nevjerojatno važna jer nas približava cilju osvajanja titule prvaka Hrvatske", rekao je Jurčević novinarima nakon derbija u kojem je Dinamo pobijedio Hajduka rezultatom 2:1.

22. travnja 2018: HNK Hajduk - GNK Dinamo 1-2 Atmosfera na Poljudu tijekom najvećeg derbija hrvatskog nogometa

Jurčević je naglasio kako je Hajduk odigrao jako dobru utakmicu te su gledatelji imali priliku vidjeti izvanrednu nogometnu predstavu.

"Ambijent na Poljudu je bio fantastičan, navijanje i ponašanje igrača bilo je sportsko i ovo je bio pravi hrvatski derbi i pokazatelj kako i ubuduće treba igrati derbije bez repova i polemika nakon utakmice", kazao je trener 'modrih'.

Željko Kopić je istaknuo kako je njegova momčad živjela za pobjedu i učinila je sve da pobjedi Dinamo, ali je pobjeda otišla na strnu zagrebačke momčadi kojoj je čestitao.

"Imali smo nekoliko izglednih prilika da postignemo drugi gol i pređemo u vodstvo, ali nismo ih iskoristili pa je Dinamo zabio drugi gol. Nogomet je još jednom pokazao kako može biti prevrtljiv, a nama je nedostajalo i malo sreće", rekao je Kopić.

Hajdukov strateg je također istaknuo kako je utakmica odigrana na visokom nivo i u fantastičnom ambijentu.

Kopić je najavio kako će treninzi i preostale utakmice do kraja prvenstva biti priprema Hajduka za finalnu kup utakmicu protiv Dinama u Vinkovcima.


Reci što misliš!