Sport

nogomet, treća hnl jug

Jure Jerbić: U subotu želimo ostvariti prvu pobjedu s trenerom Blatnjakom

Jure Jerbić: U subotu želimo ostvariti prvu pobjedu s trenerom Blatnjakom
A.Pejić / NK Zadar

Turbulentni je tjedan iza nogometaša Zadra. Nakon poraza od Jadrana u Pločama, došlo je do smjene trenere, pa je tako Vjeran Simunić preustio "kormilo" Draganu Blatnjaku. Pred novim trenerom ove subote je prvi izazov

Na Stanove stiže momčad Hrvaca, a budući da je do kraja prvenstva ostalo još svega četiri kola, pobjeda se Zadranima nameće kao imperativ. Utakmicu najavljuje pouzdani stoper Zadra, Jure Jerbić:

"Znamo da nam je potrebna isključivo pobjeda jer više nemamo pravo na kiks. Pokušat ćemo do kraja prvenstva ostvariti sve pobjede pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti, ali najbitnije je započeti od ove subote i utakmice s Hrvacama. Od prve minute ćemo tražiti gol i pokušati što ranije utakmicu riješiti u svoju korist."

Kako je svlačionica reagirala na promjenu na klupi?

"To je tako u nogometu, uvijek ima i dolazaka i odlazaka. S trenerom Blatnjakom smo dobro radili posljednjih dana, treninzi su nam zanimljivi i nadam se da ćemo u subotu ostvariti prva tri boda s njim."

Zadrani protiv Hrvaca imaju i motiv više budući da su poraženi s rezultatom 2-1 u prvom međusobnom ogledu.

"Pobijedili su nas u utakmici u kojoj smo bili bolja momčad. Iz dvije prilike su nam postigli dva gola, a mi smo se tijekom utakmice dobro ispromašivali. Zato ćemo u subotu tražiti pobjedu iako protivnik nije loša momčad, a pogotovo u napadačkoj igri gdje su brzi i opasni."

Utakmica između Zadra i Hrvaca na rasporedu je u subotu 28. travnja u 17 sati.


Reci što misliš!