Sport

Rukomet

PPD Zagreb u priopćenju potvrdio ostanak Saračevića do kraja sezone

PPD Zagreb u priopćenju potvrdio ostanak Saračevića do kraja sezone
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Iz PPD Zagreba oglasili su se povodom nagađanja oko novog imena na trenerskoj klupi te su potvrdili ostanak Zlatka Saračevića dok će se kasnije razgovarati s Linom Červarom koji bi trebao preuzeti momčad za sljedeću sezonu.

Priopćenje prenosimo u potpunosti:

Ovim putem, a zbog učestalog i opetovanog spekuliranja i dezinformiranja rukometne javnosti, primorani smo vam se obratiti po pitanju uloge glavnog trenera rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb.

Trener seniorske ekipe Zlatko Saračević imao je dogovor s Rukometnim klubom Prvo plinarsko društvo Zagreb do okončanja Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj kao trener prve momčadi uz vlastiti pristanak da u slučaju dogovora između kluba i gospodina Line Červara o preuzimanju klupe RK PPD Zagreb ostane u svojstvu prvog pomoćnika.

Zbog objektivnih okolnosti i važnosti kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko rukometno prvenstvo s Crnom Gorom, izbornik Lino Červar je zamolio prolongiranje razgovora o preuzimanju paralelne dužnosti (izbornika i trenera prve momčadi RK PPD Zagreb) do okončanja kvalifikacijskog ciklusa, te je u navedenom kontekstu s trenerom Saračevićem dogovoren ostanak na kormilu prve momčadi RK PPD Zagreba do kraja tekuće natjecateljske sezone.

O eventualnim novostima vezanim za trenera prve momčadi RK PPD Zagreb u idućoj sezoni, pravovremeno ćemo obavijestiti javnost.


Reci što misliš!