Sport

obuka neplivača

U PK Jaderi proplivalo 28 mališana

U PK Jaderi proplivalo 28 mališana

23. svibnja uspješno je završen tečaj dvije grupe obuke neplivača. Osnovni cilj obuke je pripremiti dijete za samostalan i siguran boravak u vodi, a u ovom ciklusu obuku je završilo 28 djece u dobi od nepune 4 godine do 8 godina.

Na kraju programa koji je trajao 15 dana slijedilo je finalno testiranje gdje su djeca naučeno demonstrirala pred svojim instruktorima i roditeljima te je trener svoj djeci dodijelio diplome, klupske majice i prigodne poklone.

Ribicama koje zbog bolesti nisu završile obuku želimo što brži oporavak te će biti obaviještene kada se mogu priključiti slijedećoj grupi da nadoknade propušteno.  Fotografije sa dijela obuke te dodjele diploma možete pogledati u fotogalerijama.

Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu te im želimo ugodno ljeto. Članovi koji su se prijavili za nastavak treninga o terminima će biti obavješteni tokom slijedećeg tjedna.

Slijedeće grupe obuke startaju u ponedjeljak, dok još par slobodnih mjesta ima u grupi koja kreće u lipnju. Ukoliko ste zainteresirani za našu obuku neplivača možete nas kontaktirati na broj ureda 092/351 11 15 ili putem e-maila: info@pk-jadera.hr

 


Reci što misliš!