Sport

gnk dinamo

Mislav Oršić novo ime u dresu Dinama

Mislav Oršić novo ime u dresu Dinama
Igor Kralj/PIXSELL

Dinamo je predstavio novo pojačanje, u Maksimir je stigao Mislav Oršić, nekadašnji igrač zaprešićkog Intera, a do danas član Ulsana.

Nakon osvojene dvostruke krune, u Dinamu su nastavili sa slaganjem momčadi za sljedeću sezonu. Novo ime u dresu Modrih je Mislav Oršić koji se tako pridružio Luki Menalu i Ivanu Šunjiću koji je već ranije dogovoren.

Oršić je stavio potpis na ugovor s Modrima, a dolazi nakon nekoliko promijenjenih inozemnih klubova.

Karijeru je započeo u Kustošiji iz koje je preselio u Inter iz Zaprešića, a tamo se predstavio na velikoj sceni. Dobre igre u dresu Intera najavile su potencijal pa je preselio u Speziju.

Iz Spezije je preselio u Rijeku koja ga je poslala na posudbu u Celje pa u Jeonnam Dragonse nakon čega ostaje u Aziji. Nastupao je i za Changchun Yatai u Kini te na kraju za Ulsan Hyundai.

Oršić je bio mladi hrvatski reprezentativac, a nakon dogovora s Dinamom je istaknuo:

"Jako sam sretan što sam dobio priliku igrati u Dinamu, to je oduvijek bila moja dječačka želja. Iznimno sam ponosan na to što me klub odlučio dovesti i zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Moram reći da sam posebno sretan jer se vraćam u Zagreb. Što se tiče uspjeha kluba, Dinamo je sezonu završio osvajanjem dvostruke krune, a siguran sam da su u novoj sezoni pred svima nama brojni uspjesi. Dat ću sve od sebe da se zajedno veselimo dobrim rezultatima i pobjedama", rekao je za klupsku stranicu.


Reci što misliš!