Sport

zadnji dan prijava

Sve je spremno za "Privlaka Run 2018."- utrku posvećenu sabunjarima

Sve je spremno za

U organizaciji Triatlon kluba Zadar, Turističke zajednice Općine Privlaka, Općine Privlaka i domaćeg komunalnog poduzeća ¨Artić u nedjelju, 10. lipnja održat će se već tradicionalna utrka kroz Privlaku, pod nazivom ¨Privlaka Run 2018¨.

Start utrke, koja će se održati u nedjelju 10. lipnja, bit će u staroj povijesnoj jezgri s trga Kolište. Mlađi sudionici u dobi od 4 do 13 godina startati će u 17 sati, a odrasli će krenuti sat kasnije i njihova trka će se sastojati od dvije discipline (4, 5 i 9 km).

I ove godine utrka će biti posvećena čuvenim privlačkim Sabunjarima, a svakako takmičari i sudionici će najljepši ugođaj doživjeti trčanjem dugačkom šetnicom uz more.

Kako su nam pojasnili u Turističkoj zajednici, prijave su otvorene do subote 9. lipnja 2018. Kotizacija za utrku 4.5 i 9 km iznosi 50 kuna, dok je dječja utrka besplatna.

U kotizaciju su uključene medalje, zatim majice s logom i naravno zajednička večera.

Prijave se mogu izvršiti putem linka: http://bit.do/Privlaka, a prijave za djecu od 4-13 godina se primaju u uredu Turističke zajednice.

Po okončanju utrke, dodjele medalja i nagrada te večere, svi sudionici i gosti moći će do kasnih večernjih sati uživati u nastupu pop benda ¨Hot STAFF¨ iz Zadra.


Reci što misliš!