Sport

Nogomet, SP 2018. Rusija

Luka Modrić proglašen igračem utakmice: S dva smo gola napravili važan korak prema drugom krugu

Luka Modrić proglašen igračem utakmice: S dva smo gola napravili važan korak prema drugom krugu
Igor Kralj/PIXSELL

Luka Modrić u izboru Fife proglašen je igračem utakmice. Odigrao je vrlo dobro i predvodio Hrvatsku na putu do važna tri boda

Luka Modrić predvodio je Hrvatsku u Kalinjingradu protiv Nigerije, a posebno je nakon susreta zahvalio navijačima koji su nosili reprezentaciju u prvom susretu.

"Bilo je uistinu lijepo i ugodno igrati u takvoj atmosferi, osjećali smo kao kod kuće. Navijači su nam bili velika podrška i nadam se da smo ih razveselili diljem cijelog svijeta. Nastavit ćemo se truditi, želimo opravdati njihovu potporu i odužiti im se. Drago nam je čuti sve navijačke priče, to dokazuje koliko nas vole i koliko žele naš uspjeh."

Hrvatska je protiv Nigerija izgledala dobro i na kraju pobjeda nije bila upitna.

"Odigrali smo dobru, kompaktnu, zrelu utakmicu, djelovali smo kao momčad i to je najvažnije. Nisu nam se raspadale linije, to je ključ uspjeha. S dva smo gola napravili važan korak prema drugom krugu, no imamo još posla i moramo se dobro pripremiti za preostale utakmice. Cijela je momčad odigrala borbeno, svi su dali svoj maksimum, a to je jedini način da ostvarimo pravi rezultat. Naravno, uz malo sreće. Borba i samo borba jedini je put do uspjeha."

Prije ovog susreta Argentina i Island su remizirali.

"Svi su očekivali pobjedu Argentine u njihovom međusobnom dvoboju, no Island je još jednom pokazao koliko je čvrst suparnik. Nitko ne može unaprijed upisati bodove protiv njih i sigurno će nam biti teško u oba nadolazeća dvoboja."


Reci što misliš!