Sport

nogomet, sp 2018

Maradona ipak nije bio hospitaliziran nakon utakmice

Maradona ipak nije bio hospitaliziran nakon utakmice
Facebook

Argentinska nogometna legenda Diego Maradona je izjavio u srijedu izjavio kako se osjeća dobro nakon što je u utorak poslije pobjede Argentine nad Nigerijom navodno hospitaliziran zbog slabosti

"Želim svima reći da sam dobro, da nisam niti sam bio hospitaliziran", napisao je Maradona na svom Instagram profilu odgovarajući na napise medija da je hospitaliziran.

"U poluvremenu utakmice protiv Nigerije zabolio me vrat i pretrpio sam dekompenzaciju. Pregledao me liječnik i preporučio mi da odem doma prije drugog poluvremena, ali sam želio ostati jer smo riskirali. Kako sam mogao otići? Svima šaljem puse hvala vam na potpori!"

Videosnimka koja je objavljena u utorak na Twitteru pokazuje kako je Maradoni pružena pomoć dok hoda nakon utakmice u kojoj je Argentina ostvarila plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva pobjedom nad Nigerijom.

Tijekom utakmice Maradona je privlačio pozornost svojim ponašanjem na tribinama - kontaktirajući s navijačima, spavanjem u jednom trenutku te opscenim gestama nakon pogotka Marcosa Roja u 86. minuti koji je Argentini osigurao mjesto među 16 najboljih na SP-u.


Reci što misliš!