Sport

IZNAD SVIH - HRVATSKA!

I u nedjelju smo na Forumu uz naše Vatrene

I u nedjelju smo na Forumu uz naše Vatrene
Duško Jaramaz/ PIXSELL

Hrvatska je već pobjedom protiv Engleske ostvarila najbolji rezultat u povijesti! Vatreni su osigurali barem srebrnu medalju, čime su već nadmašili legendarnu momčad iz 1998., koja je u Francuskoj na prvom nastupu ikad osvojila povijesnu broncu

Vatreni će u finalu Svjetskog prvenstva na stadionu Lužnjiki u Moskvi tražiti najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa i pokušati postati svjetski prvaci! Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 17:00.

Na putu će im stajati Francuska, koja je bila jedan od najvećih favorita uoči prvenstva s najskupljom momčadi od svih sudionika. Upravo je Francuska prije 20 godina zaustavila Hrvatsku na putu do najsjajnijeg odličja i u nedjelju će Vatreni s četiri fantastična zadarska nogometaša Danijelom Subašićem, Šimom Vrsaljkom i Dominikom Livakovićem, predvođeni maestralnim kapetanom Lukom Modrićem dati sve od sebe da osvoje najveći naslov. U tome će ih bodriti tisuće Zadrana i naših gostiju na Forumu pred dva velika video ekrana, ali i u cijelom gradu, koji je nakon svake dosadašnje pobjede u ruskoj epopeji gorio od radosti.

Nakon nedjeljnog finala, bez obzira kako se utakmica završila, grad Zadar priprema veličanstveni doček svojoj zlatnoj četvorci nakon povratka u Hrvatsku, no o detaljima svečanosti kasnije.


Reci što misliš!