Sport

NBA zvijezda u našem gradu!

Prijave za košarkašku radionicu s Dariom Šarićem zaprimaju se još samo do nedjelje

Prijave za košarkašku radionicu s Dariom Šarićem zaprimaju se još samo do nedjelje
Twitter / ‏@Sixers

Tko još ne zna za Darija Šarića I njegov planetarni uspjeh u europskoj i svjetskoj košarci… Postigao je jako puno a sigurni smo da ga očekuju još brojni uspjesi kako u NBA (Philadelphia 76ers) tako i s našom košarkaškom reprezentacijom

U organizaciji KK Zadar I RedBull Hrvatska u Zadru će se 18. srpnja (Dvorana Krešimira Ćosića) održati Košarkaško/sportska radionica s Dariom Šarićem u glavnoj ulozi. Bit će to jedinstven događaj u našem gradu gdje će naši mladi sportaši moći vidjeti Darija u živo i iz prve ruke doživjeti što je sve potrebno da bi se ostvario potencijal jedne mlade osobe i sportaša.

Za one koji još ne znaju, Dario je rođen 1994. Godine i u karijeri je igrao za Šibenik, Zagreb, Dubravu, Anadolu Efes te posljednje 2 godine za NBA momčad iz Philadelphije. U svojoj karijeri već je osvojio niz trofeja i priznanja (Osvajač Hrvatske lige, Hrvatskog kupa, Jadranske lige, MVP raznih liga i europskih prvenstava). Dakle, iako vrlo mlad, Dario Šarić je već – SUPERSTAR!!

Na košarkaškoj radionici će uz Darija govoriti I renomirani sportski psiholozi Ana Kotzmuth i Igor Čerenšek od kojih će slušatelji moći čuti vrlo vrijedne riječi o motivaciji, trudu I uspjehu. O važnosti pravilnog razvoja mladih sportaša govorit će kondicijski trener KK Zadra prof. Jurica Šango te Marko Selin, trener mlađih kategorija KK Zadar.

Dario će pokazati i kako treniraju NBA zvijezde! Pokazat će tako svoju pripremu za trening te rad na košarkaškim elementima a nekoliko sretnika i sretnica će se moći i uključiti u rad sa Šarićem na terenu!

A na kraju slijedi prava poslastica – natjecanje u vještinama baratanja s loptom te u preciznosti a nekoliko najboljih će moći odmjeriti snage s našom NBA zvijezdom!!

Pozivaju se svi zainteresirani mladi sportaši stariji od 16 godina (ponajviše košarkaši i košarkašice) da dođu na Višnjik 18.7. u 13 sati i pogledaju uistinu inspirativnu priču Darija Šarića. Radionica je potpuno besplatna!

Osto je još samo jedan dan za prijavu (do 15. srpnja) - rezervirajte svoje mjesto putem POVEZNICE.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti