Sport

Boks

Veliko priznanje za zadarski boks: Niko Marketin novi izbornik mlađih kadeta a Nenad Mitrović kadetkinja

Veliko priznanje za zadarski boks: Niko Marketin novi izbornik mlađih kadeta a Nenad Mitrović kadetkinja

Sukladno dosadašnjoj praksi Hrvatskog boksačkog saveza, da rezultati određuju izbornike po dobnim skupinama, Izvršni odbor Hrvatskog boksačkog saveza potvrdio je Izbornike po skupinama po spolu i dobu.

Tako mušku seniorsku reprezentaciju i dalje vodi Leonard Pijetraj iz Zagreba.

Nadalje kod muških, mlađe seniore će voditi Izbornik Pero Veočić iz Slavonskog Broda, juniore Dražen Kuhar iz Koprivnice, kadete Moris Tanković iz Pule te mlađe kadete Niko Marketin iz Zadra.

Kod djevojaka mlađe seniorke će voditi Ivan Brnić iz Splita, juniorke Tomislav Bašić iz Solina, kadetkinje Nenad Mitrović iz Zadra. 

- Velika je ovo stvar za mene i klub koji vodimo Vedran i ja. Ovo je zajednički uspjeh nas dvojice i naših boksača. Naime izbornici se biraju po rezultatima a mi smo ostvarili veliki razultat i to je Savez prepoznao i zahvaljujem im se na ukazanom povjerenju. Rad s djecom je nešto posebno te se na tome i zasniva naš klub. Ovo je dodatan motiv za mene kao mladog trenera i mislim da sam do sad najmlađi izbornik, kazao je novi izbornik mlađih kadeta, trener najmlađeg zadarskog kluba BK Ares, Niko Marketin.

Ovom im prilikom svima čestitamo, a posebne čestitke našem zadarskom dvojcu Niki Marketinu i Nenadu Mitroviću, kojima želimo puno uspjeha u radu s svojim selekcijama.


Reci što misliš!